Best Western Ta Inn Hotell

Våra rum

Hotellet har 84 rum. 14 av våra rum är så kallade Studios där det är ett lite större rum med pentry, soffa samt matbord. Hotellets alla rum har bredband, plattskärms tv, telefon,wc, dusch, kabel-tv, skrivbord med stol samt en fåtölj eller soffa. Vi har även allergi- och handikappanpassade rum. 

När du bor hos oss ingår vår goda frukostbuffé. Dessutom ingår alltid kaffe, thé, frukt och
kakor.

Standardrum

Våra enkelrum består av ett fräscht och rymligt rum med en mycket bekväm 105 cm bred säng.

Dubbelrum

Våra dubbelrum är lite större med antingen två separata 105 cm breda sängar eller en dubbelsäng. Vänligen ange önskemål vid bokning.

Studios

Våra studios är mycket rymliga (35-50m²) med bland annat kokvrå, matbord, soffa, kylskåp. Dessa rum är ett bra alternativ för den som behöver bo längre perioder. Vänligen kontakta receptionen för mer info.

Dubbelrum Queensize Economy

Våra mindre dubbelrum är mysigt inredda med en 140 cm bred dubbelsäng, fåtöljer samt allergifri heltäckningsmatta. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.